Лојалност

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2023/07/viber_image_2023-07-05_22-37-54-141.jpg?fit=1600%2C626&ssl=1

ДАДИ КОМПАНИ ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

КАКО СЕ ПРИСТАПУВА ВО ПРОГРАМАТА ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ?

За користење на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ програмата, потребно е да се регистрирате на некоја од нашите бензински станици, со пополнување на апликациона форма за членство.

За активација на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката, потребно е да наточите гориво и да се внесат првите поени на корисникот.

Во Програмата ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ се пристапува на следниот начин

Со подигнување на ДАДИ КЛУБ КЛУБ картичка од бензинските места на ДАДИ КОМПАНИ, за која е потребно да наточите минимум горива во вредност од 2.000,00 денари. ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката може да ја регистрирате на само една бензинска станица

СТЕКНУВАЊЕ ПОЕНИ

По регистрација и активирање на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката имате право да стекнувате поени за трансакциите направени на бензинските станици на ДАДИ КОМПАНИ . Поените се стекнуваат така што пред купувањето потребно е да најавите дека сакате да ви бидат евидентирани поените, а при плаќањето потребно е да ја приложите ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката.

Еднаш во месецот ДАДИ КОМПАНИ на својата веб страница ќе објавува за колку купени литри гориво ќе се добиваат колку поени, односно вредноста на поените ќе биде варијабилна.

Стекнатите поени од дополнителен асортиман се добиваат со минимална продажба на дополнителен асортиман од најмалку 2000,00 денари со ДДВ. Табелата за стекнување на поените за горива може да ја погледнете во „Правилата и условите” на Програмата, на бензинските станици на ДАДИ КОМПАНИ и на официјалната страница www.dadikompani.com.

КОРИСТЕЊЕ ПОЕНИ

Стекнатите поени имаат номинална вредност и за истите се добива вредносен ваучер кој испечатен и заверен се доставува на корисникот на клуб картичката.

Вредноста и валоризацијата на ваучерите ќе биде следна:

Јуни-Јули-Август 2023 1л гориво = 2 поени,трговска стока 8000 ден ваучер 300 ден

Поените односно ваучерите од својата клуб картичка може да ги користат само корисниците на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката.

Поените се користат така што при плаќање, треба однапред да го информирате вработениот на продажното место дека ќе ги користите ваучер при плаќањето.

Потребно е да ја приложите ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката и вредносниот ваучер во оригинал, да потврдите дека плаќате со ваучер.

Доколку наточите гориво во вредност поголема од вредноста на ваучерот раликата треба да ја доплатите.

Ваучерот при искористувањ се поништува и останува на бензинската станица.

Ограничувања

Во Програмата ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ, поени не може да се стекнат со купување цигари и ваучери за мобилен.

Поени не може да се стекнат при плаќање со други картички издадени од ДАДИ КОМПАНИ Македонија со посебни договори или други постоечки партнерски програми.

Поените,ваучерите не може да се заменат за готовина.

Поените не може да се подарат, да се префрлат, или на друг начин да се направат достапни за кое било друго лице, освен за носителот на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичката

Издавање картички

Единствен овластен издавач на ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичките е ДАДИ КОМПАНИ ДООЕЛ

За дополнителни информации во врска со ДАДИ КОМПАНИ КЛУБ картичките може да се обратите на e mail [email protected] или на тел 075 213 481 од 08.00 до 16.00 секој работен ден

(ПОЕНИ НЕ СЕ ДОБИВААТ ПРИ КУПУВАЊЕ ЦИГАРИ И ОСТАНАТИ ТУТУНСКИ ПРОИЗВОДИ, ЕЛЕКТРОНСКИ И ХАРТИЕНИ ВАУЧЕРИ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН)

mk_MKMacedonian