Луѓето се нашата најскапоцена вредност

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

Луѓето се нашата најскапоцена вредност

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

Луѓето се нашата најскапоцена вредност

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

Луѓето се нашата најскапоцена вредност

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.
0123456789001234567890.0123456789001234567890 ден.

ЕУРОСУПЕР БС – 95

0123456789001234567890.0123456789001234567890 ден.

ЕУРОСУПЕР БС – 98

0123456789001234567890.0123456789001234567890 ден.

ЕУРОДИЗЕЛ БС

0123456789001234567890.0123456789001234567890 ден

Екстра лесно 1

Ние сме општествено одговорна компанија

Да се биде конкурентна, екстровертна и иновативна енергетска компанија, лидер во промовирање на одржлив развој и енергетска транзиција.

Во последните 5 години високо стоиме меѓу 50-те топ 200 компании во Македонија.

Ние сме општествено одговорна компанија

Да се биде конкурентна, екстровертна и иновативна енергетска компанија, лидер во промовирање на одржлив развој и енергетска транзиција.

Во последните 5 години високо стоиме меѓу 50-те топ 200 компании во Македонија.

viber_image_2023-05-31_22-02-14-895
viber_image_2023-05-31_22-01-19-595

Фокусирани на задоволството на клиентите

Квалитетот на горивото и услугата која ја нудиме на нашите потрошувачи, се од голема важност за нас како компанија. Секогаш се стремиме да работиме на подобрување на односот и квалитетот на нашите вработени. Луѓето се нашата најскапоцена вредност. За Дади компани - квалитетот значи доверба!
Без адитиви100%
Професионалност100%
Посветеност100%
viber_image_2023-05-31_22-02-14-895
viber_image_2023-05-31_22-01-19-595

Фокусирани на задоволството на клиентите

Квалитетот на горивото и услугата која ја нудиме на нашите потрошувачи, се од голема важност за нас како компанија. Секогаш се стремиме да работиме на подобрување на односот и квалитетот на нашите вработени. Луѓето се нашата најскапоцена вредност. За Дади компани - квалитетот значи доверба!
Без адитиви100%
Професионалност100%
Посветеност100%

Деривати

Со врвен квалитет

01234567890

Бензински станици

012345678900123456789001234567890+

Вработени

0123456789001234567890.012345678900123456789001234567890+

Задоволни клиенти

Локации на нашите бензински станици

Автопат Градско

9 км. по наплатна рампа

Кадино

ул. 3, бр. 15, Кадино, Илинден

Виница

с. Јакимово, б.б.

Делчево

ул. Индустриска бр. 1

Пробиштип

ул. Миро Барага бр. 2В

Босилово

с. Босилово,  Струмица

Аплицирај за работа и започни ја твојата кариера со тимот на ДАДИ-ОИЛ

Стапи во контакт

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

  https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2023/05/viber_image_2023-05-31_22-01-19-807.jpg?resize=1280%2C1280&ssl=1

  ДАДИ КОМПАНИ

  Адреса
  ул. 3, бр. 15, Кадино, Илинден
  Е-пошта
  Телефон
  +389.75.302.580
  mk_MKMacedonian