Историјат

Дади Компани е формирана на 25.06.1992 година. Како субјект кој се бави со трговија на мало и големо, меѓународен транспорт и прозиводство на ковано железо (огради, порти, маси и сл.)
4F2A1507 (1)
4F2A1658
4F2A1816
4F2A1709

Горивата кои се точат на нашите бензински пумпи  се одликуваат со врвни својства и развиени се со цел да обезбедат полна моќност и истовремено, намалена потрошувачка гориво на Вашето возило. Ова е овозможено преку примена на најсовремени технологии при развојот на горивата.  

 

Преку намалената количина на штетни гасови и честички при работа на моторите во возилата, како и преку пониската потрошувачка на гориво, горивата на ДАДИ компани учествуваат во заштитата на животната средина.

Услуги

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/IMG_2148-1.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Комплетно сопственТранспорт - ДАДИ СИМ

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/4F2A1483.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Најголема бензинска станица30 000 м2

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/IMG_2180.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Топли оброциКујна

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/14F2A1566.jpg?fit=1200%2C801&ssl=1

Навремена и точнаИспорака

Стапи во контакт

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

  Луѓето се нашата најскапоцена вредност

  Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

   https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/pumpa2.jpg?resize=1280%2C640&ssl=1

   Луѓето се нашата најскапоцена вредност

   Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ.

    https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/pumpa2.jpg?resize=1280%2C640&ssl=1
    mk_MKMacedonian