Building today for better tomorrow

Business or residential

Taking seamless key performance indicators offline to maximise the tail.

Project perfect approach

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews.

Always quality materials

Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking.

Creating professionals

Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace.

Kaко започнавме

1992-2020

1992

Дади Компани е формирана на 25.06.1992 година. Како субјект кој се бави со трговија на мало и големо, меѓународен транспорт и прозиводство на ковано железо (огради, порти, маси и сл.)

2003

2003 година ја прават првата бензисна пумпа во Виница

2006

2006 година се формира ДАДИ Компани СИМ која е специјализирана за превоз на нафтени деривати. Располага со голема возна флота со докажан квалитет и сите потребни сертификати. 

2013/2014

2013/2014 октомври се формира ДАДИ ОИЛ како компанија за големопродажба на нафтени деривати. Сериозен учесник на пазарот на големпродажба, препознатлив и домашен бренд, со голема референтна листа на соработници.

2018-2020

Во период од 2018 до 2020 се отвараат уште 3 бензиски пумпи: Бензинска пумпа на автопат Градско  (правец  Гевгелија – Скопје, 9 км по наплатна Градско), бензинска пумпа во Кадино   ул. 3, бр. 15, Кадино, Илинден и бензинска пумпа во Делчево ул Индустриска бр. 1

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
mk_MKMacedonian