Мисија и визија

ДАДИ МИСИЈА 

  • Да им обезбедиме на нашите деловни партери продажба, бренд менаџмент и логистички услуги со врвен квалитет; 
  • Зголемување на пазарните удели на нашите горива; 
  • Воспоставување долгорочни квалитетни односи со нашите деловни партнери; 
  • Создавање на средина која ќе инспирира совршеност во она што го правиме; 

 

Здравјето и безбедноста на работното место се наши врвни приоритети. Така, спроведуваме целосни системи за управување, материјализираме значителни инвестиции и спроведуваме континуирани и повеќеслојни програми за обука. 

Ние систематски ги следиме случувањата во законот за животна средина, применувајќи ги најдобрите достапни техники што произлегуваат како резултат и континуирано инвестираме за подобрување на нашите еколошки перформанси, заштита на животната средина и одржлив развој.

ВИЗИЈА 

Да се биде конкурентна, екстровертна и иновативна енергетска компанијалидер во промовирање на одржлив развој и енергетска транзиција.  

4F2A1816
4F2A1507 (1)
4F2A1490
IMG_2188

Големопродажба и малопродажба на нафтени деривати

Услужни дејности

Производство на ковани огради

Малопродажни објекти, кафетерии и ресторани

Ефикасна логистика, модерна флота, професионалност на нашите возачи се гаранција за навремена и квалитетна испорака на горивото до вашата локација - ДАДИ ОИЛ
https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/IMG_2148-1.jpg?resize=1280%2C640&ssl=1

Луѓето се нашата најскапоцена вредност.

Ние сме фокусирани на задоволството на клиентите 

Ние работиме како едноставна флексибилна организација адаптибилна на промени.

Одржливиот профит и развој се од суштинско значење за нашиот успех .

Ние сме општествено одговорна компанија.

.

Нашиот успех е фокусиран на поекономични и бизнис резултати.

Повеќе од 100 вработени.

17 –то место од топ 200 компании во Македонија во 2019 год. 

Горивото е без адитиви и се увезува директно од Hellenic Petroleum  

https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/pumpa-1-2.jpg?fit=720%2C700&ssl=1

Дади локација

Посетете ги нашите бензински станици или едноставно испратете ни е-пошта кога сакате. Доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте нѐ.

Адреса
ул. 3, бр. 15, Кадино, Илинден
E-пошта
Телефон
+389.75.302.580
mk_MKMacedonian