https://i0.wp.com/dadikompani.com/wp-content/uploads/2021/05/logo-dadi-kompani_dark.png?fit=300%2C180&ssl=1

Да се биде конкурентна, екстровертна и иновативна енергетска компанија, лидер во промовирање на одржлив развој и енергетска транзиција.

Контакт инфо

Виница, С. Јакимово б.б (Јакимовски Пат)

2021-2024 © ДАДИ-КОМПАНИ. Изработено од SERAFIMOV GROUP.

Социјални мрежи

2021-2023 © ДАДИ-КОМПАНИ. Изработено од SERAFIMOV GROUP.

Социјални мрежи

mk_MKMacedonian